+31 522 24 44 95

No-Break systeem

No-Break Systeem

De processen van uw bedrijf lopen 24/7, 365 dagen per jaar door. Maar een reguliere stroomtoevoer is niet altijd vanzelfsprekend. Juist daarom is het van belang om zelf het heft in handen te nemen. Een No-Break systeem zorgt er voor dat de stroomtoevoer naar uw apparaten nooit onderbroken wordt. Ook op momenten dat de netspanning uitvalt. Als de stroom van een heel gebouw, de hele straat of een heel bedrijventerrein per abuis uitvalt, kunt u er zeker van zijn dat uw processen dankzij het No-Break systeem blijven draaien. De naam No-Break systeem is vrij vanzelfsprekend. Zo’n systeem zorgt er voor dat er geen onderbreking plaatsvindt als de netspanning wegvalt. Een No-Break systeem is ook bekend onder de naam UPS systeem.

No-Break systemen
No-break systeem specialist

Uw no-break systeem verduurzamen met Hybrid Battery Storage

Een Hybrid Battery Storage System is dé oplossing voor de energietransitie die de toekomst heeft. Deze duurzame oplossing voor uw energietransitie vraagstuk maakt het mogelijk om zelf te kiezen wanneer energie wordt opgeslagen en wanneer energie weer wordt vrijgelaten. Door een HBS te gebruiken worden bedrijfskosten verminderd, wordt blindvermogen en harmonische vervuiling gecompenseerd en zal de CO2 reductie van uw bedrijf positief beïnvloedt worden. Investeren in een HBS is een verstandige keuze die uw bedrijf verder helpt om te verduurzamen. Wilt u weten hoe een Hybrid Battery Storage precies werkt? Klik dan op de button.

No-break systeem specialist

No-Break installatie

Een No-Break systeem kan het beste geplaatst worden door onze professionals. Het vraagt om een betrouwbaar team engineers dat precies weet hoe een No-Break installatie geplaatst en ingesteld moet worden. Onze engineers zijn ook opgeleid om No-Break systemen te controleren en te testen. Met goed onderhoud voorkomt u dat de noodstroomvoorziening u in de steek laat op het moment dat het echt nodig is. Er zijn veel mogelijkheden wat betreft No-Break installaties. Of u nou interesse heeft in een UPS-systeem, Noodstroom gelijkrichters of onze No-Break batterijen. Als u met Dynamic No-Break contact opneemt, weet u zeker dat u de juiste oplossing voor uw noodstroom vraag zult vinden.

UPS systeem

Een No-Break systeem is ook bekend onder de naam UPS systeem. Wij werken samen met enkele betrouwbare partners. Zo weet u zeker dat u alleen het beste UPS systeem in huis haalt. Naast het leveren van UPS systemen, kunt u ook bij ons terecht voor UPS onderhoud.

UPS systeem onderhoud Dynamic No-Break
Riello UPS

Riello UPS

Riello UPS is een van de leidende merken in de UPS wereld. Zij bieden een breed productgamma gebaseerd op verschillende state-of-the-art technologieën. Deze Europese fabrikant heeft haar hoofdkantoor in Italië en levert betrouwbare en kwalitatieve UPS systemen voor een goede prijs.

ABB UPS

Wij gebruiken ABB voor onze schaalbare, modulaire, onderbrekingsvrije oplossingen. Of de UPS systemen van ABB nou in de serverkamer van een kantoorpand staan of in grote data centers. Dit Zwitserse merk levert betrouwbare UPS systemen van hoge kwaliteit. Ze kunnen ingezet worden als oplossing op energieproblemen van ieder formaat.

ABB UPS systemen

No-Break Batterijen

Batterijen vormen het hart van uw UPS-systeem. Het is daarom van groot belang dat ze altijd perfect werken. Hoewel de term No-Break Batterij strikt gezien niet klopt, wordt het binnen de volksmond wel vaak ingezet om No-Break systeem te omschrijven. Wij werken met verschillende merken samen. Merken die wij op basis van onze jarenlange ervaring bewust geselecteerd hebben.

No-Break batterijen op locatie
Fiamm loodbatterijen logo

Fiamm loodbatterijen

Fiamm is een vooraanstaande, wereldwijde leverancier voor energieopslag toepassingen. Het productprogramma bestaat uit loodzwavelzuur batterijen zowel in open-cel als gesloten (VRLA) uitvoering, waarbij beide varianten AGM en Gel uitvoeringen geproduceerd worden.

CSB loodbatterijen

CSB heeft een breed pallet aan VRLA – AGM batterijen. Wij hebben zeer goede ervaringen met deze batterijen en maken met name gebruik van de High Rate Longlife loodbatterijen van CSB. Deze batterijen hebben een levensduur van maar liefst 10 tot 12 jaar.

CSB loodbatterijen
Cellpower loodbatterijen

Cellpower loodbatterijen

De betrouwbare accu-oplossingen van Cellpower zorgen er voor dat uw No-Break Systeem optimaal zal functioneren.

GAZ Ni-Cd batterijen

Ni-Cd batterijen van het Duitse merk GAZ zijn zeer robuust en toch licht. Ze gaan lang mee en kunnen grote temperatuurverschillen aan. Ni-Cd batterijen worden veelal ingezet waar de omgevingstemperatuur hoger of veel lager is dan wenselijk voor loodzwavelzuur batterijen. Hierdoor is het vervangen van de batterijen minder vaak nodig dan gebruikelijk bij loodzwavelzuur batterijen.

GAZ Ni-Cd batterijen
Eltek gelijkrichters

Noodstroom-gelijkrichters

De innovatieve DC-systemen van Eltek die wij inzetten bij onze noodstroomoplossingen zijn toonaangevend. Modulaire oplossingen en op maat inzetbare standaardcomponenten maken van Eltek de ideale partner om  compact en flexibel de vervangingsmarkt, maar ook nieuwe projecten te bedienen.

No-Break monitoring

Het is van groot belang dat No-Break systemen goed gemonitord worden. Dankzij zo’n monitoringssysteem kunnen noodstroom UPS systemen communiceren door middel van meldingen via internet. Servers en computers kunnen hiermee automatisch uit worden gezet bij het verstrijken van de UPS autonomietijd. Meer informatie vindt u op onze pagina over No-Break onderhoudsdiensten.

No-break monitoring Dynamic No-Break
Dynamic No-Break locatie

Dynamic No-Break

Bent u op zoek naar de beste oplossing voor uw energietransitie probleem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uw bedrijf heeft 24/7 en 365 dagen per jaar stroom nodig en dat weten wij. U wilt er voor zorgen dat er niets verloren gaat tijdens stroomuitval en daarom bent u bij Dynamic No-Break uitgekomen. Wij denken graag met u mee en bieden u de innovatieve oplossingen en efficiënte oplossingen voor uw vraagstuk. Samen met onze vaste partners ABB, Riello, Eltek, CSB Battery, Delta en Fiamm kunnen wij noodstroom leveren voor iedere sector en ieder bedrijf in en rondom Nederland. Zodra u contact met ons opneemt, bekijken wij wat Dynamic No-Break voor u kan betekenen. We spreken elkaar snel!