+31 522 24 44 95

UPS onderhoud

UPS onderhoud

Een van onze hoofddiensten is het onderhouden van UPS systemen. Met klanten verspreid door het hele land, werken onze monteurs dagelijks aan het onderhouden van UPS systemen. De gespecialiseerde monteurs van Dynamic No-Break weten precies wat er komt kijken bij het onderhouden van uw UPS systeem. Wij zorgen er voor dat uw systemen 24 uur per dag en 7 dagen per week blijven draaien. Het onderhouden van uw noodstroomvoorziening is een wijze investering. Wij bekijken graag samen met u hoe wij preventief en correctief onderhoud aan uw UPS-en kunnen uitvoeren. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.

UPS onderhoud bij een klant
Onderhoudsbeurt door Dynamic No-Break

Uw UPS systeem inclusief Hybrid Battery Storage System onderhouden

Hoe wij energie opwekken, verzamelen en opslaan is enorm aan het veranderen. Een Hybrid Battery Storage maakt het mogelijk om uw bedrijf te verduurzamen. Dynamic No-Break is de eerste Nederlandse leverancier van deze Hybrid Energy Storage Systems. Het is vanzelfsprekend dat wij uw Hybrid Battery Storage systeem ook periodiek kunnen onderhouden. Zo kunt u met behulp van een smart grid uw eigen opgeslagen energie managen. Zo is uw bedrijf duurzaam bezig met energie én zullen uw bedrijfskosten lager uitvallen.

Onderhoudsbeurt door Dynamic No-Break

Uw UPS vroegtijdig vervangen? Zonde!

Een UPS systeem bestaat uit verschillende componenten die kunnen verouderen. Om er voor te zorgen dat uw UPS continue gebruiksklaar is, is het belangrijk om te investeren in preventief onderhoud. Het onderhouden van een UPS is zeer specialistisch werk. De monteurs van Dynamic-No Break weten precies hoe zij op een gedegen en efficiënte manier uw UPS systeem van een goed onderhoud kunnen voorzien. Er bestaan twee verschillende soorten onderhoud:

  • Preventief onderhoud
  • Correctief onderhoud

Een preventieve onderhoudsbeurt is een onderhoudsbeurt op een ‘gekozen’ moment. Een correctieve beurt is naar aanleiding van een preventieve onderhoudsbeurt (er moeten slijtage onderdelen preventief vervangen worden) of naar aanleiding van een storing waarbij een onderdeel defect is gegaan. Dat laatste (n.a.v. storing) is in principe een situatie die we willen voorkomen want dan is de noodstroom voorziening niet gewaarborgd bij een stroomstoring.

Preventief onderhoud aan uw UPS noodstroomvoorziening

Het onderhouden van noodstroombatterijen is van groot belang. Preventief onderhoud aan uw UPS noodstroomvoorziening is de eerste stap. Bij preventief onderhoud wordt er een opsomming gemaakt van de verschillende aanwezige installatiedelen, systeemparameters en omgevingsparameters. Dit allen samen leidt tot een beoordeling van de status van uw UPS. Vervolgens wordt er een meerjarig onderhoudsplan gemaakt. Dit plan is één van de meest kosteneffectieve acties om uw initiële investering te behouden. Wij zetten verschillende tests in om de status van uw No-Break systeem te achterhalen:

  • De AC-loadbanktest
  • DC-Loadbanktest
  • Batterij-ontlaadtest
  • Inwendige weerstandstest
  • Siemenstest
loadbanktest bij klant
vervangen batterijen UPS

Correctief onderhoud aan uw UPS noodstroomvoorziening

Heeft u een storing aan uw noodstroomvoorziening? Dan wilt u er natuurlijk zo snel mogelijk achter komen wat er precies aan de hand is en hoe de storing verholpen kan worden. Bij correctief onderhoud is het belangrijk om snel en effectief te handelen. Daarom maken wij altijd een prijsopgave aan de hand van de storing of foutmelding. Wordt de prijsopgave goedgekeurd? Dan gaan wij snel aan de slag gaan om de benodigde onderdelen te vervangen. Veelvoorkomende onderdelen die vervangen moeten worden zijn:

  • Ventilatoren
  • Condensatoren
  • Batterijen

 Natuurlijk wilt u zo min mogelijk overlast ervaren van onderhoud. Indien wij de onderhoudsstatus van uw UPS al kennen kunnen we overlast van de werkzaamheden minimaliseren en efficiënt en kosten effectief werken.

Uw UPS-noodstroom veilig onderhouden

Wij voeren onze algemene, mechanische en elektrische inspecties altijd uit volgens de NEN3140, NEN2767, NEN1010 en VCA-normen. Daarnaast is Dynamic No-Break ISO9001 gecertificeerd. Ook hebben al onze medewerkers een volledige BHV training achter de rug. Dankzij trainingen en specialistische ervaringen weten onze engineers de meest uiteenlopende gevaren en problemen te herkennen en te voorkomen. Het onderhouden van een UPS systeem is belangrijk werk. Dankzij de professionaliteit van onze monteurs kunnen wij snel te werk gaan en is het onderhouden van uw UPS systeem al snel geklaard.

onderhoud conform ISO9001
Contact over UPS onderhoud

Interesse in een UPS-noodstroom systeem?

Dan bent u bij Dynamic No-Break aan het juiste adres! Bij het uitvallen van de netspanning nemen de batterijen de voeding van de aangesloten verbruikers onderbrekingsvrij over. Dit No-Break systeem, ook wel Un-interruptible Power Supply, afgekort UPS, zorgt er voor dat er niets uitvalt en/of verloren gaat. Onze professionals plaatsen graag voor u een UPS systeem. Het vraagt om een betrouwbaar team engineers die precies weten hoe zo’n installatie geplaatst, ingesteld en onderhouden moet worden. Wat betreft No-Break installaties, zijn er veel verschillende mogelijkheden. Wij nemen graag de tijd om samen met u te bekijken welke noodstroomvoorziening nodig is om aan uw behoeften te voorzien. Heeft u nog geen No-Break systeem maar heeft u hier wel interesse in? Neem dan contact op dan staan wij u graag te woord.

Dynamic No-Break

Met Dynamic No-Break weet u zeker dat u enkel en alleen te maken zult hebben met de beste oplossingen voor problemen rondom de energietransitie. Ons flexibel, professioneel en betrouwbaar team voert zijn werk gepassioneerd uit. Wij zorgen er voor dat uw bedrijf 24/7 en 365 dagen per jaar stroom heeft. U hoeft zich met Dynamic No-Break geen zorgen meer te maken of stroomuitval. Wij nemen graag de tijd om met u mee te denken. Zo kunnen wij ook de meest innovatieve en efficiënte oplossingen voor uw vraagstuk aanbieden. Samen met onze vaste partners Fiamm, Riello-UPS, ABB, Delta, CSB Battery en Eltek kunnen wij noodstroom leveren voor iedere sector en ieder bedrijf in en rondom Nederland. Neem vandaag nog eenvoudig contact op om te bekijken wat Dynamic No-Break voor u kan betekenen.

informatiestickers Dynamic No-Break