+31 522 24 44 95

Over ons

Over ons

Dynamic No-Break begon in 2003 als klein bedrijf. Binnen een jaar groeiden wij al zozeer dat we het besluit namen om een BV te worden. Inmiddels bestaat ons team uit een groep gepassioneerde monteurs, planners en verkopers. Dynamic No-Break is ISO9001 gecertificeerd en dankzij trainingen en specialistische ervaringen weten onze engineers de meest uiteenlopende gevaren en problemen te herkennen en te voorkomen. Wij hebben enkel en alleen professionele vakmannen in huis en dat merk je!

Ons werk bestaat niet alleen uit het oplossen van problemen rondom de noodstroomvoorziening op crisis momenten. Onze klanten zijn zeer tevreden over hoe wij te werk gaan. Professionaliteit en betrouwbaarheid staan voorop. Met de meeste van onze klanten hebben wij langdurige relaties waarbij wij de noodstroomvoorzieningen jaarlijks onderhouden.

 

Over Dynamic No-Break personeel
noodstroomvoorziening detailfoto

Wij onderzoeken welke noodstroomvoorzieningen het beste ingezet kunnen worden in uw situatie, ontwerpen de noodstroomvoorziening zodat die precies past bij wat u nodig heeft, zorgen er voor dat de noodstroomvoorziening geplaatst wordt en onderhouden deze voor u. Zo weet u zeker dat uw systemen ook tijdens stroomuitval of kortsluiting kunnen blijven draaien.

Samen met onze vaste partners ABB, Riello-UPS, Delta, Eltek, CSB Battery en Fiamm kunnen wij noodstroom leveren voor iedere sector en ieder bedrijf in en rondom Nederland.

Wij weten hoe belangrijk het is dat u 24/7 stroom tot uw beschikking heeft en staan daarom ook ieder moment van de dag voor u klaar. Wij zijn altijd eenvoudig te bereiken. Stuur een mail naar [email protected] of neem direct telefonisch contact op via 0522 24 44 95.