+31 522 24 44 95

UPS noodstroomvoorziening

UPS noodstroomvoorziening

In de Benelux hebben wij regelmatig last van stroomuitval en stroomstoringen. Het komt regelmatig voor dat er per ongeluk een stroomkabel wordt kapotgetrokken waardoor een hele wijk plotseling geen stroom meer heeft. Het zijn zulke momenten waarop een efficiënte noodstroomvoorziening van groot belang is. Er valt vaak weinig te verhelpen aan stroomstoringen of stroomuitval. Voor veel bedrijven is het uitvallen van de stroom een groot probleem. Gelukkig biedt een noodstroomvoorziening dé oplossing in al deze situaties. 

UPS noodstroomvoorziening storing
UPS noodstroomvoorziening werking

Hoe werkt een UPS noodstroomvoorziening?

Een noodstroomvoorziening werkt continue. Een of meerdere UPS-en maken deel uit van de noodstroomvoorziening. Zodra de netspanning uitvalt, nemen de UPS-en de voeding van de aangesloten verbruikers onderbrekingsvrij over. Dit No-Break systeem, ook wel Un-interruptible Power Supply, afgekort UPS, zorgt er voor dat er niets uitvalt en/of verloren gaat. U heeft dan ook niet in de gaten dat de stroom is uitgevallen. UPS noodstroomvoorzieningen bieden een beperkte hoeveelheid energie aan. Daardoor zouden de systemen na verloop van tijd uit kunnen gaan. Een generator of aggregaat wordt daarom toegepast om lange autonomietijden te halen. Omdat een aggregaat of generator tijd nodig heeft om op te starten, ontstaat er altijd een onderbreking van een paar kostbare seconden. Schaft u een UPS noodstroomvoorziening aan? Dan heeft u hier geen last van.

Uw UPS en de Hybrid Battery Storage System

De wereld van de noodstroomvoorzieningen heeft de afgelopen jaren enorme stappen gemaakt op het gebied van duurzaamheid. Zo wordt het gebruiken van een smart grid en een Hybrid Battery Storage System steeds aantrekkelijker. Een Hybrid Battery Storage System kan zowel als on-grid en als off-grid energiebron gebruikt worden. Dit systeem compenseert harmonische vervuiling en blindvermogen. Belastingpieken worden verminderd of volledig geëlimineerd batterijvermogen te gebruiken. De batterij wordt weer opgeladen tijdens een periode van lage belasting. Uw bedrijf verduurzamen door gebruik te maken van de Hybrid Battery Storage System reduceert onder andere de CO2 uitstoot van uw bedrijf en daarmee ook de bedrijfskosten.

UPS noodstroomvoorziening contact

Een UPS noodstroomvoorziening aanschaffen

Heeft u interesse in het aanschaffen van een No-Break systeem? Dan bent u bij Dynamic No-Break aan het juiste adres! Bij het uitvallen van de netspanning nemen de batterijen de voeding van de aangesloten verbruikers onderbrekingsvrij over. Dit No-Break systeem, ook wel Un-interruptible Power Supply, afgekort UPS genoemd, zorgt er voor dat er niets uitvalt en/of verloren gaat. Onze engineers zorgen er voor dat uw UPS systeem op de meest efficiënt mogelijke manier wordt geplaatst. Ons team weet precies wat er gedaan moet worden om uw No-Break systeem snel en efficiënt te plaatsen of te vervangen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden als we het hebben over noodstroomvoorzieningen. Wij nemen graag de tijd om samen met u te bekijken welke noodstroomvoorziening nodig is om aan uw behoeften te voorzien. Bent u wel al voorzien van een No-Break systeem maar wilt u uw UPS systeem voorzien van een onderhoudsbeurt? Ook hiervoor kunt u bij Dynamic No-Break terecht.

UPS noodstroomvoorziening contact
UPS noodstroomvoorziening onderhoud

Dynamic No-Break

Dynamic No-Break levert in en rondom Nederland veel verschillende noodstroomvoorzieningen. Wij kijken graag samen met onze klanten naar welke mogelijkheden passend en efficiënt zullen zijn voor hun wensen en komen met innovatieve oplossingen. Of u nou op zoek bent naar een UPS systeem voor uw bedrijf of juist een onderhoudsbeurt voor uw No-Break systeem wilt inplannen. Onze medewerkers staan 24/7 en 365 dagen per jaar voor u klaar. Zo weet u zeker dat u op elk moment van de dag kunt rekenen op de ondersteuning van uw UPS systeem. Wij nemen graag de tijd om met u mee te denken en samen te bekijken hoe Dynamic No-Break u van dienst kan zijn. Neem vandaag nog contact op om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.