+31 522 24 44 95

UPS systeem

UPS systeem

Een UPS systeem is voor de meeste bedrijven onmisbaar. Omdat een reguliere stroomtoevoer niet altijd vanzelfsprekend is, is het belangrijk om zelf een back-up systeem voor stroom te hebben. Wanneer de stroom uitvalt, zorgt een UPS systeem er voor dat de stroomtoevoer naar uw apparaten nooit onderbroken wordt. Onze UPS systemen, ook wel No-Break systemen genoemd, zorgen er voor dat uw bedrijf zelfs tijdens stroomuitval van stroom wordt voorzien.

UPS systeem Riello
UPS systeem installeren

Het installeren van een UPS systeem

Een UPS systeem plaatsen is heel precies werk. Het is daarom belangrijk om in contact te komen met de juiste professionals om de klus te klaren. Ons betrouwbare team engineers weet precies hoe een UPS systeem geplaatst moet worden. Naast het plaatsen van UPS systemen, zijn onze engineers ook opgeleid om No-Break systemen te controleren en te testen. Het is belangrijk om uw UPS systeem goed te onderhouden. Zo voorkomt u dat uw noodstroomvoorziening u in de steek laat op het moment dat het echt nodig is. Neemt u contact op met Dynamic No-Break? Dan weet u zeker dat u de juiste oplossing voor uw noodstroom vraag zult vinden.

Onze UPS systemen

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat wij UPS systemen van een hoge kwaliteit leveren. Daarom werken wij met gerenommeerde partners samen om uw UPS systeem te leveren, installeren, en onderhouden. Zo weet u zeker dat u het beste UPS systeem in huis haalt. U kunt niet alleen bij ons terecht voor het aanschaffen en plaatsen van UPS systemen. Wij verzorgen ook het onderhoud van uw UPS systeem.

UPS systeem onderhoud
Delta UPS systeem

Delta UPS

Delta voorziet ons zowel van Single-phase en Three-phase configuraties als van modulaire en standalone ontwerpen. De UPS systemen van Delta kunnen grote capaciteiten aan. Delta UPS systemen zijn van het hoogste niveau.

Riello UPS

Een van de leidende merken in de UPS wereld is Riello. Hun brede productgamma is gebaseerd op verschillende state-of-the-art technologieën. Het hoofdkantoor van Riello bevindt zich in Italië. Riello levert al lange tijd kwalitatieve en betrouwbare UPS systemen voor een zeer nette prijs.

Riello UPS systemen
ABB UPS systeem

ABB UPS

ABB is een Zwitsers merk dat betrouwbare UPS systemen van hoge kwaliteit aan ons levert. Wij gebruiken dit merk voor onze modulaire, onderbrekingsvrije en schaalbare oplossingen. Het maakt niet uit of deze UPS systemen in een kantoorpand staan of in een groot data center. Wij zetten ze in als oplossing voor energieproblemen van ieder formaat.

UW UPS systeem onderhouden

Nadat wij uw No-Break systeem hebben geïnstalleerd is het belangrijk om afspraken te maken over onderhoud. Het onderhouden van uw No-Break systeem is even belangrijk als het correct installeren. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden rondom het preventief en correctief onderhouden van uw systemen.

UPS systeem gereedschapskoffer
UPS systeem Dynamic No-Break contact

Uw UPS systeem verduurzamen

Uw bedrijf duurzamer maken is een hot topic. Het gebruiken van een Hybrid Battery Storage System is een verstandige oplossing. Dankzij de smart grid die mogelijk gemaakt wordt door een Hybrid Battery Storage System kan apparatuur worden ‘aangezet’ zodra er overschotten energie zijn. Uw apparatuur wordt dan weer ‘uitgezet’ wanneer er tekorten dreigen. Het ’overschot’ aan energie kan vervolgens duurzaam opgeslagen worden. Een Hybrid Battery Storage System kan een conventioneel generatorsysteem ondersteunen of juist vervangen. Ook kan deze duurzame oplossing blindvermogen en harmonische vervuiling compenseren. Zo zorgt deze duurzame oplossing er voor dat bedrijfskosten verminderen.

Dynamic No-Break

Dankzij Dynamic No-Break hoeft u zich geen zorgen meer te maken over stroomuitval. Graag nemen wij de tijd om samen met u te bekijken welke noodstroom vragen u heeft en hoe wij die voor u op kunnen lossen. Door samen met u te bekijken welke mogelijkheden passend en efficiënt zullen zijn voor uw behoeften, komen wij tot de beste oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

UPS systeem Dynamic No-Break contact