+31 522 24 44 95

De nieuwe website van Dynamic No-Break staat online!

by | feb 25, 2022 | Nieuws

Vanaf nu vindt u de nieuwste informatie over onze diensten en werkzaamheden terug op deze pagina. Wat u op onze website allemaal kunt vinden, leest u hier.

Enkele feitjes over Dynamic No-Break
Wist u dat Dynamic No-Break inmiddels al bijna 20 jaar bestaat? De afgelopen 20 jaar hebben wij talloze bedrijven mogen ondersteunen bij het vinden van de juiste oplossing voor energietransitie probleem.
• Dynamic No-Break begon in 2003 als klein bedrijf. Binnen een jaar groeiden wij al zozeer dat we het besluit namen om een BV te worden.
• Ons team bestaat uit een groep gepassioneerde monteurs, planners en verkopers.
• Met de meeste van onze klanten hebben wij langdurige relaties waarbij wij de noodstroomvoorzieningen jaarlijks onderhouden.
• Wij zijn ISO9001 én VCA* gecertificeerd. Door trainingen en specialistische ervaringen weten onze engineers de uiteenlopende gevaren en problemen te herkennen en te voorkomen.

De nieuwe website: niet alleen praktisch maar ook informatief
Hoewel het voor ons vanzelfsprekend is hoe noodstroomvoorzieningen in elkaar steken en waarom ze zo belangrijk zijn, hebben wij gemerkt dat veel van onze potentiële klanten hier geen weet van hebben. Daarom hebben wij onze nieuwe website gevuld met kennis. Zo kunt u alvast meer te weten komen over wat wij als bedrijf voor u kunnen betekenen.

Noodstroomvoorzieningen
Een noodstroomvoorziening is onmisbaar voor vrijwel elk bedrijf. Omdat processen dag en nacht doorlopen is het nodig om een constante stroom aan energie te hebben. Soms zijn er momenten waarop de reguliere stroomtoevoer niet zo vanzelfsprekend is. Denk aan het uitvallen van de netspanning. In de volksmond wordt dit een stroomuitval of een stroomstoring genoemd. Er zijn verschillende manieren om dit probleem op te lossen, of nog liever voor te zijn. Het gebruik maken van de juiste noodstroomvoorziening zorgt er voor dat de stroomtoevoer naar uw apparaten nooit onderbroken wordt. Ook op momenten dat de netspanning uitvalt. Een No-Break systeem is ook bekend onder de naam UPS systeem.

UPS onderhoud
Een van onze hoofddiensten is het onderhouden van UPS systemen. Met klanten verspreid door het hele land, werken onze monteurs dagelijks aan het onderhouden van UPS systemen. Het investeren in goede noodstroomvoorzieningen en professioneel onderhoud wordt steeds vanzelfsprekender. U wilt er immers zeker van zijn dat de processen van uw bedrijf nooit onderbroken worden. Het is belangrijk om uw No-Break systeem periodiek te onderhouden. Door dit te doen, minimaliseert u de risico’s en gevolgen van een onverwachte spanningsonderbreking. Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt wordt er naar uw systeem als geheel gekeken. Zo kan er tijdig ingegrepen worden bij foutmeldingen van bijvoorbeeld de gelijkrichter, static switch, luchtfilters, inverters, etc.

No-Break onderhoudsdiensten
Een UPS systeem bestaat uit verschillende componenten die kunnen verouderen. Om er voor te zorgen dat uw noodstroom systeem continue gebruiksklaar is, is het inplannen van preventieve onderhoudsbeurten van groot belang. Daarnaast is het altijd mogelijk om ons in te schakelen voor een correctieve onderhoudsbeurt. Een preventieve onderhoudsbeurt is een onderhoudsbeurt op een ‘gekozen’ moment. Meestal wordt er één preventieve onderhoudsbeurt per jaar geboekt. Een correctieve beurt is naar aanleiding van een preventieve onderhoudsbeurt of naar aanleiding van een storing waarbij een onderdeel defect is gegaan.

Onze vaste partners
Door de jaren heen hebben wij connecties weten te ontwikkelen met enkele vaste partners. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat wij UPS systemen van een hoge kwaliteit leveren. Daarom werken wij met enkele gerenommeerde partners samen om uw noodstroomsysteem te leveren, te installeren, en te onderhouden.
• Een van de leidende merken in de UPS wereld is Riello. Al geruime tijd levert Riello betrouwbare en zeer kwalitatieve UPS systemen voor een zeer nette prijs.
• ABB is een Zwitsers merk dat betrouwbare UPS systemen van hoge kwaliteit levert. Wij gebruiken dit merk voor onze modulaire, onderbrekingsvrije en schaalbare oplossingen.

Contact opnemen met Dynamic No-Break
Het is van groot belang dat u 24/7 en 365 dagen per jaar stroom tot uw beschikking heeft. Wij zorgen er daarom voor dat wij op elk moment van elke dag voor u klaar staan. Of u nou een storing heeft aan een van uw noodstroomvoorzieningen, ons wil inschakelen om samen met u te kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of een preventieve onderhoudsbeurt wil inplannen. Stuur een mail naar [email protected] of neem direct telefonisch contact op via 0522-244495. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via ons contactformulier.