+31 522 24 44 95

No-Break Batterijen

No-Break Batterijen

Het plaatsen van een No-Break systeem is gespecialiseerd werk. Onze professionals weten precies hoe ze deze klus geklaard krijgen. Hoewel het woord No-Break Batterij in principe niet helemaal klopt, is het wel zo dat een noodstroomvoorziening kan bestaan uit onder andere UPS-en. Onze engineers zijn opgeleid om No-Break systemen op een correcte en efficiënte manier te plaatsen. Of u nou interesse heeft in Noodstroom gelijkrichters, een UPS-systeem of onze “No-Break batterijen”. Wij ondersteunen u graag bij het maken van een plan, het plaatsen van uw noodstroomvoorziening en het onderhouden van uw No-Break systeem. Neem vandaag nog contact op om uw wensen te bespreken.

onderhoud No-Break batterijen
No-Break UPS systeem

No-Break batterij of No-Break systeem?

Hoewel in de volksmond wel vaker No-Break Batterij gezegd wordt, klopt deze term strikt gezien niet. Een UPS kan wel deel uitmaken van een No-Break systeem en UPS-en worden ook wel eens per abuis batterijen genoemd. We spreken meestal van een No-Break systeem, UPS systeem of noodstroomvoorziening.

De batterijen in een noodstroomvoorziening

In principe spreken we over een No-Break systeem of een UPS systeem en niet over No-Break batterijen. Er worden wel verschillende merken batterijen ingezet om een noodstroomvoorziening compleet te maken. Wij werken met verschillende merken samen. Merken die wij op basis van onze jarenlange ervaring bewust geselecteerd hebben.

Cellpower loodbatterijen
CSB loodbatterijen logo

CSB loodbatterijen

Het brede pallet aan VRLA – AGM batterijen dat beschikbaar is bij CSB zetten wij in om UPS systemen volledig te maken. Wij maken met name gebruik van de High Rate Longlife loodbatterijen van CSB. Deze batterijen hebben een levensduur van maar liefst 10 tot 12 jaar.

Fiamm loodbatterijen

De producten die deze vooraanstaande, wereldwijde leverancier voor energieopslag toepassingen levert worden ingezet bij het ontwerpen van UPS systemen. Het productprogramma bestaat uit loodzwavelzuur batterijen zowel in open-cel als gesloten (VRLA) uitvoering, waarbij beide varianten AGM en Gel uitvoeringen geproduceerd worden.

Fiamm loodbatterijen logo
Cellpower loodbatterijen logo

Cellpower loodbatterijen

Dankzij de betrouwbare accu-oplossingen van Cellpower, functioneren de No-Break systemen die wij plaatsen optimaal.

GAZ Ni-Cd batterijen

Het Duitse merk GAZ levert aan ons Ni-Cd batterijen De batterijen zijn zeer robuust en toch licht. Ook gaan ze lang mee en kunnen ze zeer grote temperatuurverschillen aan. Wij zetten de Ni-Cd batterijen vooral in op plekken waar de omgevingstemperatuur hoger of veel lager is dan wenselijk voor loodzwavelzuur batterijen. Het vervangen van de batterijen is hierdoor minder vaak nodig dan gebruikelijk bij loodzwavelzuur batterijen.

GAZ Ni-Cd batterijen
no break batterijen verkoopteam

Hybrid Battery Storage: een duurzamer alternatief

De manier waarop wij in Nederland met energie omgaan is aan het veranderen. Er werd lange tijd actief gezocht naar duurzame alternatieven voor batterijen, en ups-en. Deze oplossing is inmiddels gevonden! De Hybrid Battery Storage is de kern van de optimalisatie waar de wereld van energietransitie de afgelopen jaren op heeft gewacht. Een Hybrid Battery Storage System kan in een smart grid gecombineerd worden met een veilige en betrouwbare stroomvoorziening. Het opwekken, opslaan en gebruiken van energie wordt op deze manier eenvoudig verduurzaamd. Het opwekken en opslaan van duurzame energie wordt steeds vanzelfsprekender.

Dynamic No-Break

Dynamic No-Break levert noodstroomsystemen aan iedere mogelijke sector en aan ieder bedrijf in en rondom Nederland. Wij bieden de meeste efficiënte en innovatieve oplossingen voor elke situatie waarin noodstroom wenselijk is. Naast het plaatsen van noodstroomvoorzieningen verzorgen wij ook het onderhoud aan UPS systemen.  Wij zorgen er met ons team voor dat uw bedrijf 24 uur per dag en 365 dagen per jaar van stroom wordt voorzien. Dankzij de efficiënte en innovatieve oplossingen die wij kunnen aanbieden, zal stroomuitval niet langer een probleem zijn. Wilt u meer te weten komen over onze noodstroom oplossingen? Graag nemen wij de tijd om samen met u te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op.

no break batterijen verkoopteam