+31 522 24 44 95

Noodstroom gelijkrichters

Noodstroom gelijkrichters

Het plaatsen en onderhouden van uw noodstroomvoorziening is een belangrijke taak. Het vraagt om een betrouwbaar team engineers die precies weten hoe een No-Break installatie geplaatst en ingesteld moet worden. Een noodstroomvoorziening bestaat uit vele onderdelen. Noodstroom gelijksrichters zijn een van deze onderdelen. Wij ondervinden in Nederland regelmatig hinder van stroomuitval of stroomstoringen. Het zijn zulke momenten waarop alle onderdelen van de noodstroomvoorziening, zoals gelijkrichters, in perfecte conditie moeten zijn. Voor veel bedrijven is het uitvallen van de stroom een groot probleem. Laat dit voor u geen probleem zijn en neem vandaag nog contact op om uw onderhoudsbeurt in te plannen.

noodstroom gelijkrichters gereedschapskoffer
Noodstroom gelijkrichter onderhoudsrapport

Gelijkrichters, een onderdeel van uw UPS systeem

Het is van groot belang dat u een UPS systeem van goede kwaliteit laat plaatsen. Daarom werkt Dynamic No-Break enkel en alleen met gerenommeerde partners zoals Riello en ABB. U kunt niet alleen bij ons terecht voor het aanschaffen en plaatsen van UPS systemen. Wij verzorgen ook het onderhoud van uw UPS systeem. Onze engineers zijn opgeleid om No-Break systemen te controleren en te testen. Met goed onderhoud voorkomt u dat de noodstroomvoorziening u in de steek laat op het moment dat het echt nodig is. De gelijkrichter is een van de onderdelen die goed onderhouden moet worden. Natuurlijk wilt u zo min mogelijk overlast ervaren van onderhoud. Indien wij de onderhoudsstatus van uw UPS al kennen, kunnen we overlast van de werkzaamheden minimaliseren en efficiënt en kosten effectief werken.

De verduurzaming van gelijkrichters

Gelijkrichters zijn een belangrijk onderdeel van uw noodstroomvoorziening, maar wist u dat een moderne noodstroomvoorziening uit nog veel meer onderdelen bestaat? Verschillende onderdelen kunnen gekoppeld worden in een smart grid. Een smart grid wordt gebruikt om energie duurzamer op te wekken, op te slaan en in te zetten. Door gebruik te maken van een Hybrid Battery Storage system, wordt het mogelijk om ‘oude’ energietransitie systemen met nieuwe energietransitie systemen te combineren. Zo verduurzaamt u het energieverbruik van uw bedrijf. Het blindvermogen en harmonische vervuiling wordt gecompenseerd en de CO2 reductie van uw bedrijf wordt verminderd. 

Eltek gelijkrichter

Eltek gelijkrichters

De eerste bi-directionele omvormer werd in 2016 geïntroduceerd door Eltek. Deze bi-directionele omvormer, beter bekend als noodstroom gelijkrichter, won in 2016 zelfs de Innovatie Award van de Norwegian Federation of Enterprise. Voordat deze noodstroom gelijkrichter onthuld werd, moest men altijd gebruik maken van twee verschillende omzetters. Een omzetter was voor DC-gebaseerde applicaties. De ander was voor AC toepassingen. Dankzij de noodstroom gelijkrichters van Eltek, is dit niet langer het geval. Er is nu slechts nog één omzetter. De AC en DC output komen vanuit dezelfde module. De Rectiverter combineert de functies van een gelijkrichter en een omvormer en elimineert de noodzaak van een statische omschakelaar. Al onze No-Break systemen worden inmiddels voorzien van noodstroom gelijkrichters.

 

Eltek gelijkrichter
veilig noodstroom gelijkrichter onderhoud

Veiligheid en uw noodstroomvoorziening

Het plaatsen en onderhouden van UPS systemen is specialistisch werk. Dankzij trainingen en ervaringen weten onze engineers hoe zij dit werk zonder probleem kunnen uitvoeren. Wij voeren onze algemene, mechanische en elektrische inspecties altijd uit volgens de NEN2767, NEN3140, NEN1010, , en VCA-normen. Dynamic No-Break is ook ISO9001 gecertificeerd. Daarnaast hebben al onze medewerkers een volledige BHV training achter de rug. Het onderhouden van een No-Break installatie is belangrijk werk en wij zijn hier dan ook goed op voorbereid.

Over Dynamic No-Break

Wij leveren, zonder twijfel, de meest efficiënte en innovatieve oplossingen voor problemen rondom de energietransitie. Omdat wij weten hoe belangrijk het is dat uw bedrijf 24/7 en 365 dagen per jaar van stroom wordt voorzien, zetten wij ons hier optimaal voor in. Wij zorgen er voor dat de noodstroom die nodig is voor uw bedrijf in orde wordt gemaakt en goed wordt onderhouden. Neem vandaag nog contact met ons op.

noodstroom gelijkrichters contact Dynamic No-Break