+31 522 24 44 95

UPS noodstroom onderhoud

UPS noodstroom onderhoud

De monteurs van Dynamic No-Break houden zich dag en nacht bezig met het onderhouden van UPS noodstroom systemen. Wij weten daarom hoe belangrijk het is om er op tijd bij te zijn en om het onderhouden van uw noodstroomsystemen als prioriteit te zien. Schakelt u Dynamic No-Break in? Dan weet u zeker dat wij altijd voor u klaarstaan. Heeft u nu een probleem met uw systeem? Of wilt u alvast een No-Break onderhoudsbeurt inplannen? Neem dan contact met ons op.

UPS noodstroom onderhoud monteur
UPS systeem onderhoud test

Het onderhouden van uw UPS systeem

Het is belangrijk dat uw UPS noodstroom systeem correct onderhouden wordt. Uw systeem dient daarom jaarlijks een preventieve onderhoudsbeurt te krijgen. Dit is de eerste stap die genomen wordt bij het onderhouden van uw noodstroomvoorziening. Zo krijgen wij inzicht in wat de huidige status van uw UPS systeem momenteel is. Wij bekijken tijdens een preventieve onderhoudsbeurt de verschillende aanwezige installatiedelen, systeemparameters en omgevingsparameters en beoordelen aan de hand van onze bevindingen uw UPS. Deze beoordeling is vervolgens de basis van het meerjarig onderhoudsplan.

Overstappen op een Hybrid Battery Storage System

Is het tijd voor uw jaarlijkse preventieve onderhoudsbeurt? Dan is het tijd om een blik te werpen op de nieuwe, duurzame Hybrid Battery Storage Systemen. Uw ’overschot’ aan energie kan dankzij een Hybrid Battery Storage System duurzaam opgeslagen worden. Zo vermindert u uw bedrijfskosten en reduceert u de CO2 uitstoot van uw bedrijf. Een Hybrid Battery Storage System kan ook in combinatie met uw huidige (standby) Noodstroom aggegraat worden gebruikt.

UPS noodstroom onderhoudsmonteur

Uw UPS correctief onderhouden

Het preventief onderhouden van uw UPS noodstroomsysteem is niet het enige wat wij doen aan onderhoud. Bij Dynamic No-Break kunt u ook terecht voor correctief onderhoud aan uw UPS systeem. Zodra u een storingsmelding krijgt, kunt u contact met ons opnemen. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar. Omdat het belangrijk is om helder te hebben wat zo’n correctieve onderhoudsbeurt precies gaat kosten, maken wij meteen een prijsopgave. Deze prijsopgave dient goedgekeurd te worden alvorens wij aan de slag gaan. De storing wordt vervolgens zo snel mogelijk opgelost. Uiteraard doen wij dit zonder een verlies aan netspanning. Geeft uw UPS noodstroomsysteem nu een storing weer? Neem dan onmiddellijk contact met ons op.

UPS noodstroom onderhoudsmonteur
noodstroom batterij ontlaadtest

Het testen van uw UPS

Bij het correctief onderhouden van uw UPS hoort ook het afnemen van bepaalde tests. Dit wordt aan de hand van het meerjarig UPS onderhoudsplan gedaan. Er zijn verschillende manieren om uw ups systeem te testen. Wij maken gebruik van verschillende tests:

  • De AC-loadbanktest
  • DC-Loadbanktest
  • Batterij-ontlaadtest
  • Inwendige weerstandstest
  • Siemenstest

Tijdens de onderhoudsbeurt van uw systeem kunnen we, na overleg met de installatieverantwoordelijke, het No-Break systeem onafhankelijk van het energiebedrijf uw belasting laten voeden. Zo meten we of alles optimaal functioneert. Na het uitvoeren van deze tests weten wij of uw systeem goed functioneert of niet en of de batterijen in de UPS het volgens specificatie doen. Ook bekijken wij jaarlijks het meerjarig onderhoudsplan. Hierin staat ook duidelijk aangegeven welke componenten aan vervanging toe zijn.

Dynamic No-Break

Met Dynamic No-Break hoeft u zich geen zorgen meer te maken om stroomuitval. Wij dragen er zorg voor dat uw bedrijf 24/7 en 365 dagen per jaar stroom heeft. Wij nemen graag de tijd om met u mee te denken en samen te bekijken hoe Dynamic No-Break u van dienst kan zijn. Door met onze klanten te bekijken welke mogelijkheden passend en efficiënt zullen zijn voor hun behoeften, komen wij vaak tot innovatieve oplossingen. Neem vandaag nog eenvoudig contact op om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Dynamic No-Break UPS noodstroom onderhoud verkoop